• Nederlands
  • English
 
 

Werkgevers gezocht

 

VELO staat al meer dan 20 jaar in voor het opleiden en begeleiden van mensen die moeilijker hun weg vinden op de arbeidsmarkt. Omdat ze nieuw zijn in ons land. Omdat ze tegenslagen kenden in het leven. Omdat ze ooit foute keuzes maakten. Omdat ze geen kansen kregen. Omdat... Wij bieden hen een werkplek aan waar ze kunnen leren en oefenen. Onze begeleiders ondersteunen hen in hun traject, helpen talenten te ontdekken, faciliteren groei en gaan mee op zoek naar regulier werk. Hoofdaccenten die daarbij gelegd worden, hebben te maken met arbeidsattitude, taal, sociale vaardigheden en technische opleidingen.

Op die manier biedt VELO opleiding, werkervaring én werk aan allerlei mensen uit onze zeer diverse samenleving. We hanteren daartoe verschillende statuten waarvoor we erkend zijn door de overheid. Soms met bijhorende subsidie.

Onze aanpak is intensief, op maat en laat niet af. Samen zoeken we uiteindelijk naar een gepaste tewerkstelling. Om dit te kunnen realiseren werken we aan een netwerk met reguliere bedrijven in de regio. Misschien is dit ook iets voor uw onderneming? Als u op zoek bent naar gemotiveerde fietsherstellers, administratieve medewerkers, magazijniers, operatoren, mensen met een basiskennis metaal en techniek, ... contacteer ons dan.

Contactpersoon