• Nederlands
  • English

Nieuwe vacature
bij VELO: we zoeken een
verantwoordelijke bedrijfsfietsen
Lees meer.

Fietsverhuur

Eén fiets nodig? Honderd fietsen? VELO heeft een oplossing voor jou!

Fietsherstel

Uw fiets is onze passie, van diefstalpreventie tot onderhoud. Uw fiets niet meer nodig? Schenk hem aan VELO, dan krijgt hij van ons een nieuw leven.

KU Leuven personeelsfietsen - 2WD

Personeel van KU Leuven kan gebruik maken van een 2WD-fiets voor woon-werk- en dienstverplaatsingen. VELO staat in voor het verdelen en onderhouden van deze fietsen.

Fietsverkoop

Tweedehands fietsen in Leuven, Aarschot en Diest !

Bedrijfsfietsen

Duurzaam woon-werk verkeer: winst voor uw bedrijf én uw medewerkers! VELO is in Oost-Brabant uw fietspartner in bedrijfsmobiliteit.

Schoolfietsen

Onze schoolfietsen maken scholen mobieler. Zij zijn geschikt voor buitenschoolse verplaatsingen. Ze kunnen ook gebruikt worden in kader van verkeerslessen. Interesse in onze fietsen in uw school, of een eigen fietsateliert? Contacteer ons! 

Werkgevers gezocht

VELO bereidt mensen voor op de arbeidsmarkt. Het doel is een reguliere tewerkstelling. Bent u werkgever en zoekt u gemotiveerde medewerkers die beschikken over basisvaardigheden en -kennis? Neem dan contact met ons op.

Opleiding, vorming en advies

VELO: met een eigen opleidingscentrum voor fietsherstellers (met certificaat) en instappers in de industrie. VELO: expert in fietsmobiliteit én inclusief ondernemen! We delen onze expertise graag met u.

Fietspunten

Fietsdiensten op drukke mobiliteitsknooppunten. VELO baat de fietspunten in Leuven, Aarschot en Diest uit.

Nieuws

NBB steunt VELO

Steun voor onze fietsopleiding vanuit de Nationale Bank van België

Lees meer

Aangepaste verhuurfietsen

Voor mensen met een beperking of voor ouderen.

Lees meer